Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zene - Film - Szórakozás blogok képes leírás - Blog.tlap.hu
részletek »

Zene - Film - Szórakozás blogok - Blog.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: blog.tlap.hu » Zene - Film - Szórakozás blogok
Keresés
Találatok száma - 14 db
A hetedik sor közepe

A hetedik sor közepe

A hetedik sor közepe Innen nézve minden más. Tartalom: Filmkritika - DVD..Videótár - WebTV, Filmmúzeum, Trailerpark, Reklámfilmreklám, Aktuális - Diliwood, TV, Könyvjelző. Képtár - Zoom, Karikatúrák, Manoeye, Zenedoboz. Filmzene - Elfeledett zsenik, Mozi a fülnek, Oscar süket. Cheese könyvei

B-oldal online zenei magazin

B-oldal online zenei magazin

B-oldal online zenei magazin : Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg.

Burzsuj

Burzsuj

A név kötelez? Ósdi jelszó. Inkább talán a pénz kötelez. Mégsem mindegy, hogy mire költesz, ha már egyszer szert tettél egy komolyabb vagyonra. A többség számára csupán alig ismert életvitelbe próbálunk meg bepillantást engedni, ami Magyarországon a mai napig tabu témának számít.

Drakensang - klánok, kasztok harca

Drakensang - klánok, kasztok harca

Blogom részben személyes, másfelől megközelítve pedig egy szórakoztató centrum. Azon személyes tapasztalataim öltöm sorokba a Kedves Olvasók számára, amelyeket eme világban kreált Btamás karakterem folyamatos fejlesztése révén nyerek ki. Olyan világról írok, amely köszönhetően az on-line jellegének és a fejlesztők folyamatos munkájának, állandó változás alatt van. Nemes egyszerűséggel, nem nagyon lehet megunni. A játék, amelyről blog cikkeimben részletesen írok, akciódús, de mégis rengeteg stratégiai alapokra fektetett kellemes időtöltést ígér. Első ránézésre csak gyilkolászásnak tűnik, hiszen a különböző kasztok és klánok képviselői rendszeresen harcolnak, hol szörnyekkel, hol pedig egymással (PvP üzemmódban). Minden kasztnak megvan a maga jellegzetessége, pozitív és negatív tulajdonsága egyaránt. Egyikben ez, másikban pedig az számít előnynek. A lényeg, hogy a karakterekhez biztosított talentumokat (pl. tudás, dicsőség, tapasztalat) a tökélyre kell fejleszteni, és a játék stratégiai kihívása, amely megunhatatlanná teszi, pontosan ebben rejlik. Légy részese a játéknak, kövesd a blogomat és gazdagítsd értékes hozzászólásaiddal!

Felvidéki Rock Magazin

Felvidéki Rock Magazin

Hírek, lemezkritikák, koncertajánlók, klipek a metal és rock világából. Naponta többször frissülő tartalommal. Fókuszban a külföldi és kárpát-medencei magyar zenekarok. Rendszeresen közlünk albumismertetőket a hamarosan megjelenő legfontosabb lemezekről, nálunk találod meg elsőként a magyar vonatkozású és külföldi koncertinformációkat és beszámolókat. Nézd meg nálunk a legújabb klipeket, zenekari és turnéhíreket! A legszélesebb műfaji merítéssel a stoner-től a black metalig. Ha képben akarsz lenni a rock/metalvilág történéseivel kapcsolatban, látogass el hozzánk!

Férfias játékok

Férfias játékok

Ivády Péternek hívnak, 37 éves mérnök, tanár, designer, dj, újságíró és most már 'blogger' vagyok. Azért hoztam létre ezt a blogot, hogy megoszthassam azokat a dolgokat, híreket, cikkeket, amelyek engem érdekelnek vagy érdekesnek találok. Hogy milyen témájú cikkeket olvashattok itt? Nézzük sorban:...

Humorista

Humorista

A Humorista Blog a Showder Klub, a Dumaszínház és a Rádiókabaré humoristái mellett azokat a tehetséges stand up comedy fellépőket is bemutatja, akikről a nagyközönség kevesebbet tud, ám a színpadon kiválóan szórakoztatják a közönséget. A Humorista Blogot Szép Bence dumaszínházi humorista írja, aki a Magyar Televízió és a TV2 szilveszteri kabaréiban, a Frizbiben, talk show-kban szerepelt, rendszeresen fellép a Rádiókabaréban. A Humorista Blog elindulása óta számos dumaszínház-hírről elsőként számolt be: humorista-stand up fellépők előadásaival, produkcióival kapcsolatos hírek, videók: Humorista Blog.

Játék-Világ

Játék-Világ

Gyerekjátékok, leírások és ismertetők a legnépszerűbb játékok közül a Játék-Világ blogján! Egy újabb közösségi csatornával bővült a Játék-Világ - ezentúl a blogspoton is megtalálhattok minket. Visszajelzéseitek alapján régóta szerettünk volna egy olyan eszközt keresni, ahol kicsit részletesebben, a saját szájízünk szerint írhatunk a játékokról. Ezért úgy döntöttünk, hogy elindítjuk játékokkal foglalkozó blogunkat. Oldalunkon az általatok kedvelt népszerű játékokról és gyártókról, társasjátékról, Lego és Duplo játékokról, babákról és kreatív játékokról olvashattok részletes leírásokat, játékbemutatókat, valamint ismertetőket. Kellemes böngészést, jó játékot kívánunk! Kellemes böngészést, jó játékot kívánunk!

Kijutós játékok

Kijutós játékok

Oldalunk egy régi blog új formába öntése, bővítése. Mindenki kedves a másikhoz, egymást segítjük a játékok megoldásában, játékokat ajánlunk egymásnak. Szeretnénk, ha továbbra is folytatódna ez a hagyomány, és kellemes perceket szerezhetnénk mindenkinek, aki ide látogatott.

Hirdetés
LifeAsBloggers

LifeAsBloggers

Nem rég indítottuk a blogot nagyon nagy lelkesedés van bennünk és szeretnénk ha még több emberhez eljutna. Két barátnő vagyunk és azért hoztuk létre a blogot, mert ez az utolsó közös évünk ugyanabban a suliban és szeretünk volna valami közöset alkotni ami összefog minket és a ballagás után is jobba leszünk. A blogon szeretnénk majd elindulni a szépségápolás téma köre felé plusz találhatók lesznek könyv, zene, film és sorozat ajánló is. A blogon még egy célunk van szeretnénk angolul is írni posztokat.

Manzárd Café

Manzárd Café

Mindenről, ami tetszik, érdekes, ami anyagból van, vagy ami éppen nem, ami művészet, ami forma vagy stílus, ami körülvesz bennünket kívül és ami megmozgat belül, avagy jószándékú esztétikaterrorizmus egy csésze fekete mellé csak könnyedén, egy tetőtéri ablak perspektívájából felfelé tekintve...'de gustibus non est disputandum...'

One Music Radio

One Music Radio

Bár mi kérdésed lenne, írd a chat-ablakba. - Ha esetleg zenét keresel, told fel 'zippyshare.com'-ra, és mi megpróbálunk segíteni. Ha informálódni akarsz valamiröl, vegyél fel minket MSN-re, és ott mepgróbálunk segíteni.

Sorozatjunkie

Sorozatjunkie

A Sorozatjunkie egy magyar, televíziós sorozatokkal és műsorokkal foglalkozó blog. Híreket, ajánlókat, nézettségi adatokat, kritikákat és érdekességeket olvashatnak a látogatók, amiket leggyakrabban két sorozatrajongó (winnie és human insect) publikál, továbbá lehetőséget nyújtanak az olvasók számára, hogy kritikákat írjanak.

Subba

Subba

Természetesen a Subba még mindig megvesztegethető! Adjatok bármit, megírunk akármit! Belépőkért, ajándékokért, merchandise-ért, ingyen cuccokért bármit behazudunk. Amit kapunk, azt meg továbbadjuk az olvasóinknak (ha nekünk nem kell).

Tuti menü