Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Üzleti, tudomány blog képes leírás - Blog.tlap.hu
részletek »

Üzleti, tudomány blog - Blog.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: blog.tlap.hu » Üzleti, tudomány blog
Keresés
Találatok száma - 14 db
Adó, Bér, Cég blog

Adó, Bér, Cég blog

Adóról, bérekről, cégekről könnyedén.Adóról, bérekről, cégekről könnyedén.Adóról, bérekről, cégekről könnyedén.dóról, bérekről, cégekről könnyedén.Adóról, bérekről, cégekről könnyedén.Adóról, bérekről, cégekről könnyedén.

Blog a német cégalapításról

Blog a német cégalapításról

Rengeteg magyar üzletember költözteti ki, indítja el új vállalkozását Németországba. Ez talán azért van mert gazdaságilag sokkal stabilabb ország, mint Magyarország, viszont az is fontos szerepet játszik, hogy a világgazdaságban máshogyan néznek egy németországi cégre. Ezek mellett pedig azt is érdemes megemlíteni, hogy a Németországban akár 1 euróval is megalapítható egy vállalkozás. Blogunkon olvashat még több előnyről a német cégalapítást illetően, valamint mindent megtudhat amit érdemes tudni a vállalkozásalapítás előtt.

Design District

Design District

Egy magazin, ahol bemutatjuk a stílusirányzatokat, hazai és nemzetközi tervezők legújabb munkáit, gyártókat,termékeket. Mindezt szórakoztató formában, rengeteg képpel, termékek, szolgáltatások bemutatásával. Katalógusunkból kedvére válogathat. Gyártók, tervezők, alkotók, sőt komplett webáruház ajánlók is megtalálhatóak. Interjúk, riportok alkotó művészekkel, így kicsit emberközelivé válik a gyönyörű tárgyak készítője. Videós ismertetők a nagy világban megjelenő újdonságokról. Látványos, érdekes, dizájnos magazin.

DXN blog

DXN blog

Mindig volt egy álmom, hogy legyen egy saját vállalkozásom. Elegem volt abból, hogy más emberek álmait építsem és nem irányíthatom a saját jövőmet. Ahogy az évek teltek, egyre jobban vágytam egy tökéletes üzletre, ami megad mindent, amit akarok: pénzügyi függetlenséget, a családommal tölthető minőségi időt és a jogot, hogy azokat a dolgokat tegyem, amik fontosak nekem. Megtaláltuk életünk nagy lehetőségét! Most rajtunk áll, hogy mit hozunk ki belőle. Ebben a blogban leírjuk lépésről-lépésre, hogy jutottunk el, egy olyan passzív jövedelemhez, ami biztosítja szabadságunkat, amivel elérhetjük álmainkat. Gyere, tarts velünk, hogy Te is célba érhess!

Kiszámoló Blog

Kiszámoló Blog

Megéri-e? Ez a kérdés sokszor felmerül, mivel szinte naponta kap kihagyhatatlan ajánlatokat az ember. Megéri-e a napkollektor? Az életbiztosítás? Olcsóbb-e a Tesco, mint a Spar? Hogyan spórolhatok a mobilszámlámon? Stb. Ilyen témákkal szeretnék foglalkozni, a kérdés mélyére ásva és kielemezve. Kövesse hetente az új írásaimat!

Limuzin Bérlés Blog

Limuzin Bérlés Blog

A minél feltűnőbb nagy autók és így a limok kultúrája, a limuzin bérlés Amerikára vezethető vissza. A limuzinok főleg a pénzesebb társadalmi réteg autójaként szolgáltak, melyek csupán már a megjelenésükkel is tekintélyt parancsoltak, nem beszélve az utastérről, ami minden területen a kényelmet és a luxust testesíti meg. A Limo weboldal limuzinjaiban bőrülések, mini bár ajándék itallal, hangulatot fokozó fénytechnika, továbbá hifi hangzású zene és TV várja limoban utazni és felejthetetlen élményre vágyó Megrendelőinket. Cégünk a Web4You KFT. 2014 óta foglalkozik limuzin bérbeadással, célunk az, hogy a limok által biztosított élményt, magas színvonalon, bárkinek elérhető áron biztosítsuk. Habár újak vagyunk a szakmában, de több éves Bahamai tartózkodásunk és ottani limuzin sofőri tapasztalatainknak köszönhetően szolgáltatásainkat és flottánkat úgy állítottuk össze, hogy az hazánkban egyedi kínálattal elégítse ki bérlőink kívánságait. Minden erőnkkel azon leszünk, hogy vendégeink legkülönlegesebb kívánságait is ki tudjuk elégíteni. Cégünk folyamatosan változó kedvezményekkel becsüli meg régi és leendő Ügyfeleit!

Pénzügyi blog

Pénzügyi blog

Blogunkon olyan aktuális pénzügyi és üzleti témákat dolgozunk fel, amelyek szükségesek lehetnek a mindennapjainkban. Aktuális információk, pénzügyi tanácsok, bank- és hitelrendszerrel kapcsolatos témák azok, amelyekkel találkozhatnak az olvasók rendszeresen frissülő blogunkon. Olvasóink véleményét is szívesen várjuk, továbbá olvasóink cikkei is megjelenhetnek online naplónkban. Ha tájékozottabb szeretne lenne a pénzügyi területeken, akkor érdemes rendszeresen visszalátogatnia blogunkra, melyen heti rendszerességgel új témákat olvashat.

Pénzügyi önvédelem blog

Pénzügyi önvédelem blog

Ha bankszámlát szeretnél nyitni vagy bankot váltani, ha befektetnéd megtakarításodat vagy hitelt szeretnél felvenni, ha panaszod van, esetleg behajtással, kölcsönnel vagy fogyasztóvédelemmel kapcsolatos kérdésed van, pénzügyi blogomon megoldást találhatsz problémáidra. Az általam bemutatott pénzügyi önvédelmi módszerekkel és eszközökkel képes leszel a saját pénzügyeidet úgy menedzselni, hogy elkerüld a csapdákat, minimalizáld a veszteségeidet, helyt állj krízisek esetén, és átláthatóvá tedd családod pénzügyeit. Légy önmagad pénzügyi tanácsadója. Ne hagyd magad átverni!

Piackutatás blog

Piackutatás blog

Piackutató és marketinges szubkultúra. Kortárs piackutatás, cutting-edge technológiák, kutatási konferenciák, kutatási hírek a hazai és az angolszász piacokról, Research-live cikkek, amerikai piackutató bloggerek írásai magyarul. Friss gondolatok, friss hírek a kutatási iparágból. A blogot a Forecast Research kutatója szerkeszti.

Hirdetés
Socialnetworks blog

Socialnetworks blog

A social.net.works. a Myrtis Creative munkatársai által szerkesztett blog. Social media ügynökség révén naponta találkozunk érdekes, elgondolkodtató, vicces, kreatív vagy éppen botrányos példákkal. Küldetésünknek tekintjük, hogy e tapasztalatokból kiindulva leszűrjük a konzekvenciákat, majd meg is osszuk veletek, közösségi média iránt érdeklődő felhasználókkal. Tudatosan kialakítva ezzel egy olyan közösséget, amelyben adunk egymás véleményére, javaslatokkal, építő jellegű kritikákkal támogatjuk egymás gondolatait. Büszkék vagyunk arra, hogy látni véljük az érem mindhárom oldalát, még azt a vékony kis csíkot is, amiről sokan megfeledkeznek a szakmában, de nélküle a másik kettő egyszerűen nem létezik. Az a célunk ezzel a bloggal, hogy ti is lássátok és végiggondoljátok, mi mozgatja meg a manapság a web2.0 rajongóit és mitől válik felhasználók tömege igazi közösséggé.

Számvitel blog

Számvitel blog

Ha szeretnél otthon tanulni a számvitel vizsgára, de még nem találtál felkészítőt, akkor a számvitelsulit Neked találták ki! Otthonról feldolgozható, online vizsga felkészítő tanfolyam az alapok átismétlésétől kezdve egészen a vizsgafeladatokig! Miben kínál mást neked ez a honlap? Tudást kapsz! Ha folyamatosan olvasod a blogot, a hírlevelet, egyre több információ birtokába jutsz, komplex számvitel ismeretekre teszel szert (számvitel elmélet, magyarázat, példák segítségével).

Szertár Blog

Szertár Blog

A Szertárt Zsiros László Róbert hozta létre 2008 márciusában azzal a céllal, hogy egyszerű, többnyire otthon is elvégezhető kísérleteken keresztül népszerűsítse a természettudományokat. A Szertár főként egy hetente frissülő kísérletes videoblogként indult, melynek mottója: Tudomány. Ahogy tetszik. Hogy a tudomány valóban tetszhet, jelzi az is, hogy a Szertár blogot a Goldenblog szakmai- és közönségzsűrijének szavazatai alapján a 2009-es év blogjának választották.

Termékkereső blog

Termékkereső blog

Internetes vásárlást segítő ár-összehasonlító, termékkereső oldalakat bemutató blog. Ha nem szeretnénk sokat vesződni a megfelelő termék kiválasztásával, akkor ismét nagy segítséget tehetnek a termékkereső portálok. Ezek segítségével, egyszerűen választhatjuk ki, a készüléket vagy kiegészítőt. Ráadásul a lehető legolcsóbb áron is megtalálhatjuk a számunkra szükséges terméket. A hosszú utánajáráson megspórolt időt pedig a feladat elkészítésére fordíthatjuk. Vagy akik kevésbé munkamániásak, azok kávézni is elmehetnek.

Világgazdaság

Világgazdaság

A VG üzleti blog, a Világgazdaság online Magyarország vezető üzleti napilapjának blogja. Friss bejegyzésekkel, aktuális információkkal vállalkozások, üzleti élet számára de magán személyeket is érintő aktuálpotitikai hírekkel is találkozhat. Böngésszen az archívumban érdekes cikkekért, írásokért, kifejtésekért.

Tuti menü