Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Személyes blog képes leírás - Blog.tlap.hu
részletek »

Személyes blog - Blog.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: blog.tlap.hu » Személyes blog
Keresés
Találatok száma - 23 db
A lélek inga járata

A lélek inga járata

A felületes sajtószenzációkkal etetett publikum éppúgy nem tehet saját tájékozatlanságáról, mint a tudományos módszerrel kutatók arról, hogy emiatt a tájékozatlanság miatt gyakran őket is szellemvadászoknak nézik. (Vassy Zoltán)

A pillangó megrebbenti szárnyát...

A pillangó megrebbenti szárnyát...

A pillangó-effektus szerint, ha egy pillangó megrebbenti szárnyát Pekingben, az akár tornádót is gerjeszthet Amerikában. Blogom célja nem a tornádó gerjesztése, hanem a gondolatébresztés. (Komplex blog.) Sokrétű az érdeklődésem, de mindenben a test-lélek-szellem harmóniájára törekszem. Szeretek olvasni, önképezni, új dolgokat megismerni, zenét hallgatni, meditálni, táncolni, autót vezetni,... szeretem a fiam, a párom, a munkám, hiszek az emberekben és a természeti törvényekben. Minden tudásommal igyekszem segíteni a hozzám fordulókat az egészségesebb és teljesebb élet elérésében. Témák: Egészség, karrier, ezotéria, napjaink, fontos napok...

Asszony a lovon

Asszony a lovon

Ami elindította a blog írását, hogy párom talált tavasszal a neten egy erdélyi lovastúrát, Az ő kérésére kezdtem el lovagolni tanulni, hogy majd egyszer, remélhetőleg jövő ősszel a megálmodott lovastúrájára eljussunk. A blogban a lovasiskolában elért sikereimet és kudarcaimat, esetleges fejlődésemet kedtem el lejegyezgetni, ami a mai napig tart. Amennyiben más is felnőtt fejjel kezd a tanulásnak, talán tudok kis bátorítást adni a bejegyzéseimmel. Mellette a nyári szabadságunk alatti csavargásunkról, pár túránkról is írtam, amit érdemesnek tartottam megörökíteni.

Csendkávéház

Csendkávéház

A virtuális csend-kávé-ház egy olyan hely, ahol a CSEND, a KÁVÉ és a HÁZ mindegyike harmonizál és gyógyít. A meditáció CSEND-je, mint a spiritualitás és az élet forrása. A szattvikus, vitalizáló GANODERMA KÁVÉ. Balatoni nyaralás a HÁZ-ban, amely a test tükre, és a kertben, amely a léleké. Ezt a blogot azért hoztam létre, hogy elsősorban a címben említett három szó köré csoportosuló, számomra jelenleg fontos témákban leírhassam gondolataimat.

Fényörvény - Spiritualitás és Ezotéria

Fényörvény - Spiritualitás és Ezotéria

Spiritualitás és Ezotéria - Varázslat és tudatosság minden napra / Angyalok,idegenek,spirituális tanítások,meditációs segítségek,tudatosság,alternatív gyógyítások, természetes gyógymódok, motivációs videók-segítségek, online spirituális filmek-videók, égi üzenetek-közvetítések, paranormal, ősi idegenek, rejtélyek, titkok, tudomány, meditációs zenék, tudatos teremtések, indigó gyerekek, kristálygyógyítás, kristályok és ásványok ismertetői, és még sok egyéb. Kövesd az oldalt naprakészen. Fény és Szeretet!

Fgyurika blogja

Fgyurika blogja

Gondolatok, versek, történetek az elmúlt 50 évről, vidám, nem búslakodó formában. Régi és a mai Budapest bemutatása képekben, leírások Magyarország fővárosáról. Megtörtént esetek a tájékozódási futásban, kicsit más szemmel, nem megszokott formában. Képes beszámolók, összehasonlítások képek azonos helyről fényképezve. Az élet dolgai összesűrítve versben és leírásokban. Gondolkodtál már azon, Keleten kel a Nap, nem Nyugaton. Ha napunk Nyugaton kelne, Nyugatunk most Kelet lenne. Mindennek két vége van, ezért jobb, ha bele se kezdünk, mert már az elején a végén vagyunk!

Gondolkodom, tehát (jól) vagyok

Gondolkodom, tehát (jól) vagyok

Gondolatok hétköznapi dolgokról, egy nem átlagos világnézettel és gondolkodással, megannyi témában, mint például film, könyv, építészet, utazás, magyarországi túrázási lehetőségek, emberi tulajdonságok, érdekes történetek emberekről embereknek. Van itt pár szösszenet (gondolat, vélemény, érzések tömkelege, cinizmus, önbírálat, irónia, szarkazmus) mindenféle témában, aminek megfogalmazása, l??eírása minden esetben azért ösztönzött, mert engem elgondolkodtatott, vagy csak azért, mert épp azt éreztem, amit.? Nem az a fontos ki vagyok, vagy mit akarok, hanem az, hogy amikor ezeket olvasod, mire gondolsz, mi játszódik le benned, és milyen kérdéseket teszel fel magadnak, ami által esetleg rájössz valamire, vagy ami változást idézhet elő a gondolkodásodban, életedben. Na jó, nem kell ennyire nagyban gondolkodni, vagy komolyan venni, nem vagyok hittérítő (még vallásos sem), és a nagy titkok könyve sem az én birtokomban van, de...én boldog és elégedett vagyok az életemmel. És Te...?

Habos Kakaó Blog

Habos Kakaó Blog

A habos kakaó számomra egy bögrényi kényeztetés. A habos kakaó a kedvenc kuckózós italom. A Habos Kakaó egy online naplószerűség. Leginkább a tudatos szépségápolásról írok, ezen belül találhatók terméktesztek és ajánlók kozmetikumokról és sminktermékekről. Nem a márka érdekel,hanem a hatóanyagok és az összetevőlista. De öltözködésről, lakberendezésről és egyszerűbb DIY-ötletekről is találhatók posztok a blogon a személyesebb, mesélős bejegyzések mellett. Bemutatom a kedvenceimet, igyekszem tájékoztatni az olvasóimat az újdonságokról, külföldi trendekről, mindarról, ami inspirál és foglalkoztat.

Ildikó takarító blogja

Ildikó takarító blogja

Ildikó személyes blogja, ami nem csak a takarításról szól. Napi hírek, fontosabb győri események. Persze emellett a napi munkáról is bejegyzések, mint például a tavaszi nagytakarítások, telefonos zaklatások, apró örömök és bosszúságok.

Hirdetés
In My World

In My World

Üdvözöllek a világomban! Az én világomban az eső másképp esik. A nap szomorúan ragyog, majd negédesen rád kacsint. Az álom rózsaszín fellegei az én égboltomon feketék, tarkák. A fű zöld, mint a mesebeli gonosz mérge. A világ nem önmaga tükörképe. Mecskey Dorina vagyok. És ez a mi világunk. Görbe tükröt tartok, amibe mindenki bámul. Ez az oldal elsősorban azoknak jött létre, aki még ma is, ebben az igencsak megváltozott világban is képesek élvezni az olvasás adta élvezetet. Nem mondhatni, hogy hatalmas írói tehetséggel áldott volna meg a sors, de a bátraké a szerencse nem igaz?

Isten Barmai

Isten Barmai

Meg tudsz még rökönyödni azon, hogy a Blahán pornót forgatnak az ott lakó csövesek közreműködésével? Nem érted, hogyan lehet az autótörlesztésed több mint a fizetésed? Meglepődsz, mikor valaki lehányja a vállad egy szórakozóhelyen, vagy, ha melletted ujjaznak seggbe egy pasit a pultnál? Kibuksz, ha a párodtól kankós leszel, vagy mikor a csajod elkezd többet keresni nálad, pedig felmondott a munkahelyén, és a barátaidtól tudod meg, hogy prosti? Ha még mindig nem esett le, hogy ez egy torz világ, és már rég nem az a normális, amit annak tartasz, akkor mi felvilágosítunk. Ha észrevetted, élsz benne, és próbálod élvezni az életedet még így is, vagy éppen ezért, akkor pedig érteni fogod, hogy miről írunk. Egy beteg világban, beteg emberek között leélt élet jeleneteiről, ahol te döntesz, hova tartozol?

Katasztrófa egy grafomány lány tollából

Katasztrófa egy grafomány lány tollából

Blog a nagy semmiről. Fogalmam sincs, miért hoztam létre ezt az oldalt. Szerintem nem is én csináltam? hanem a másik ?énem?. Kicsit ijesztő. Hajlamos vagyok mindenbe belekezdeni (hatalmas energiával), hogy aztán kínkeserves életuntsággal és cinizmussal fűszerezett lendülettel hagyjam abba a nagy terveimen való munkálkodást? kellemes megelégedéssel és nyugalommal töltene el, ha jelen próbálkozásom is a kudarccal végződő reményhalmazom tetején landolna. Azt mindenki kívülről fújja, hogy grafomán, 21, bipoláris, de az igazság az, hogy nem is nagyon tudok magamról mást mondani. Sosem tudtam frappánsan bemutatkozni. Szeretek mindenről, mindenkiről (de nem mindent) firkálni. Megfigyelek, kombinálok, túlbonyolítok és ? jobban belegondolva, ezért lehettem olyan szánalmasan pocsék matekból. Nagyjából tizenkét éve kaphattam az első naplómat, ahova mindenféle szürreális sztorimat jegyeztem le; nos, annak ellenére, hogy Pulitzer-díjban egyáltalán nem reménykedem szösszeneteim elismeréséért, azért persze a naplómmal szerelem volt első tollvonásra a mienk ? ez a rajongás máig töretlenül tart?

Kovács Lilla blogja

Kovács Lilla blogja

Egyszer volt, hol nem volt, beszéljünk arról ami belefér! A nevem Lilla! Üdvözöllek nálam! Kovács Lilla blogja. Szeretem a meséket a fantasztikus romantikus (nem nyálas!) történeteket a drámát a verseket

Lancelotbéka

Lancelotbéka

Versek és prózák találhatóak,napi aktualitások,politika,humor,videók.Néha a mindennapi élettörténetemről mesélek,néha híreket,eseményeket kommentelek,elemzek a nagyvilágból,hazánkból.Mottó: nem ezt gondolom,ezen gondolkodom.Ha kérdésed,vagy véleményed van,ne habozz,írj!Moderálás után kerülnek a kommentek nyilvánosságra,de eddig még egyik sem lett törölve,maximális a szólásszabadság a blogban!

Lélekölelés blog

Lélekölelés blog

A legszebb titkok mindig a szívünkben laknak... Néha úgy érezzük, hogy olyan jó lenne világgá kürtölni! Néha úgy érezzük nem könnyű...olyan jó lenne másokkal megosztani... Ez az oldal lehetőséget ad, hogy elmondd akkor is, ha lebegsz ,és akkor is, ha úgy érzed megtorpantál. Elindulunk valahonnan, felvetődnek gondolatok, hozzászólhat bárki. Meghallgatjuk egymást, hozzáfűzhetjük saját kis itkainkat, megoldásainkat.

Made in China blog

Made in China blog

Egy egyszerű gitározós, falramászós és fotózós budapesti srác véleménye a világ dolgairól és a napi mocsokról ami kiömlik a szeretett média felhőnkből... nem kenyerem a politika, de ami kicsiny országunkban folyik azt nem szokásom néha szó nélkül hagyni. Koncertbeszámolók, filmelemzések, fotóajánlók és falmászással kapcsolatos médiumok lesznek terítéken bőven!

Metszetek

Metszetek

A METSZETEK - gondolatok mindenről - címet viselő elgondolkodtató, véleményalkotó, és szórakoztató blog az élet kicsi és nagy dolgait egyaránt bemutatja, kicsit szubjektív szemszögből. Humoros, néha pimasz, provokatív cikkek keverednek az érzelemdús, elgondolkodó bejegyzésekkel. Rávilágít az életre más nézőpontból, kérdéseket generál, s válaszol is. Csak egy metszet az életről, ami különös és érdekes.

Tuti menü