Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hobbi blog képes leírás - Blog.tlap.hu
részletek »

Hobbi blog - Blog.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: blog.tlap.hu » Hobbi blog
Keresés
Találatok száma - 18 db
Angler blogja

Angler blogja

Blogom a horgászatról a földünk és a természet szeretetéről,gyönyörű tájakról , magánéletem viharairól és megpróbáltatásaimról szól.Írásaim válogatott témák.Nagyon szeretek egyedi,kevés ember által ismert információkkal szolgálni a kedves olvasóknak.Minden érdekesség amely megragadja a fantáziámat és érdemes arra,hogy sok emberhez eljusson,azt mindenféleképpen közzé teszem.A magánéleti problémáimat is írásba foglalom mert egy kicsit ezáltal könnyebben vészelem át a lelki válságaimat.A kommentekből pedig erőt merítek.A blogomat napi rendszerességgel frissitem.Ha valami eszembe jut,vagy érdekes dolog történik velem,akkor azt azonnal bejegyzem a blogba.Nagyon szeretek vele foglalkozni és ezáltal új ismerősöket szerezni.

Csivicsuvi

Csivicsuvi

Két kis hullámos gazfickó, Csivike és Csuvika internetes naplóját ajánlom szeretettel minden állatbarátnak, aki megtisztel minket azzal, hogy a neten keresztül bepillant az életünkbe. Mindkét madárka 2012-ben került hozzám, azóta szelídítik, fáradhatatlanul, egymást meg a Szárnyatlan Mamit. A családalapítás gyönyöreiről még nem sikerült meggyőznie a tojócskát a hímecskémnek - ám lelkesedése töretlen, így van okom remélni, hogy egyszer majd arra is sor kerül. Addig csak kettőjük gaztetteiről és mindennapjairól szól ez a napló.

Fejlesztő táblajátékok

Fejlesztő táblajátékok

A weboldal zömében táblajátékokhoz kapcsolódó bejegyzéseket tartalmaz. Játékok ismertetőit, ezek változatait, lehetséges módosításaikat, értékeléseket, tapasztalatok megosztását, ötleteket, elkészítéshez javaslatokat, tanítási módszereket. Továbbá tanulmány jellegű írásokat a táblások széleskörű felhasználhatóságát illetően: többek között a gondolkodás, a kooperativitás fejlesztésére, vagy csak egyszerűen a szabadidő hasznos eltöltésére. Nevelő intézményekben és családokban egyaránt. A weblap célja felhívni a figyelmet az együttjátszás örömére, a táblajátékok rendszeres gyakorlásának az előnyeire és hasznára. Olyan - egyébként az egész világon - népszerű játékok eszközével, mint például a Mancala, a Backgammon, a Reversi, a Halma, a Blokus, a Dámák, vagy az Amőba.

FonalDesign

FonalDesign

Blogomban kreatív, fonalból megvalósítható ötleteket gyűjtök össze, amelyek egyszerűen, könnyen megvalósíthatóak. Igyekszem olyan ötleteket keresni, amelyek nem a hagyományos kötés-horgolás témakörébe tartoznak - bár természetesen ezeket sem mellőzöm -, hanem kis kézügyességgel, különösebb ismeret nélkül elkészíthetők. Megtalálhatóak egyszerű minták ugyanúgy, mint bonyolult, különböző ismereteket igénylő technikák. Készíthetjük ajándékként, lakás dekorálására, ékszerként, vagy csak saját örömünkre! Kellemes időtöltést!

GaBChat blog

GaBChat blog

A GaBChat blogon tudomány, technika, csillagászat, állatvilág, egészség és internet témakörökben olvashatsz híreket. Rendszeresen frissülő tartalommal várunk benneteket. A blog szoros együttműködésben van a GaBChat-el, ami egy mobilos chat oldal, úgy lett megtervezve, hogy minimális adatforgalmat generáljon, kényelmesen és könnyen használható legyen a kis kijelzőkön.

Huncutkacérna patchwork blogja

Huncutkacérna patchwork blogja

Mindkét nagymamám varrónő, talán innen ered az a vonzalmam, amit a varrás iránt érzek. Pár éve találtam rá a foltvarrásra, amit magamtól és a netről tanultam meg. Foltvarróként már három nagyméretű, francia ágyra való ágytakarót készítettem, most készülök a negyedik megvarrására. Ágytakarókon kívül készítek még asztali futókat, neszeszereket, tányéralátéteket,csésze alátéteket, ceruzatartókat, kulcstartókat és még sok minden mást.

Judit Kreatív Kézműves Hobbi

Judit Kreatív Kézműves Hobbi

Minden, ami kreatív hobbi és kézműves alkotás Azért hoztam létre ezt az oldalt, hogy alkotásaimat ezentúl ne csak szűk családi és baráti körömmel, valamint Facebook oldalamon lévő ismerőseimmel, hanem tágabb körben oszthassam meg. Ki-ki ötleteket meríthet alkotásaimból ajándékozáshoz, lakásdíszítéshez és saját maga is készíthet hasonló tárgyakat vagy akár tőlem is megrendelheti azokat. Judit Kreatív: decoupage | textil | szalvéta technika | repesztés | festés | textil keményítés | textil szobrászat | gobelin

Kicsikató blogja

Kicsikató blogja

Ma egy nagyon izgalmas oldallal jövök, ez pedig a Pinterest. Első ránézésre időrabló feleslegesség, de okosan használva megint csak sok időt spórolhat nekünk. Lássuk, mi ez és mire való! :) A honlap maga így néz ki, tulajdonképp arra jó, hogy a számunkra kedves/érdekes/vicces netes tartalmakat - kép alapján - elmentsük, kategorizáljuk. Első körben kattintsunk a 'request an invite'-ra, írjuk be az e-mail címünket és várjuk az értesítést a postaládánkban...

Kreatív Café

Kreatív Café

Sokfajta ötlet található itt, melyeket az olvasók tettek fel, saját munkájukat bemutatva, részletes elkészítési leírással, jó ötleteket adva a vállalkozó szellemű olvasóknak. Ha valaki felakarja dobni elunt dolgait, vagy csak valami újat szeretne kipróbálni, bátran ajánlom megtekintésre ezt az oldalt.

Hirdetés
Lépj be a csodák világába!

Lépj be a csodák világába!

Az oldalon, a természetfeletti csodák világában történő utazásom személyes élményeit olvashatod el naprakészen. Ha szeretnél, nem csak külső szemlélője lenni ennek a különleges utazásnak, hanem résztvevője is, mindenképp javaslom, hogy kövesd nyomon az írásaimat és lépj be te is a csodák birodalmába! Érdekes, izgalmas, és reményt adó lehet számodra ha bepillantasz a blogomba. Jómagam több mint 20 éve ismerkedem a természetfelettivel, könyveket írok és rendszeresen tartok előadásokat is ebben a témában. Úgy hiszem hiteles információkhoz fogsz jutni, ha úgy döntesz, hogy követed munkásságomat.

Menetszél2016

Menetszél2016

A Menetszél2016 egy friss blog, mely személyes tapasztalatok és érdeklődés alapján, a közlekedésről utazásról szól. A blogon sok saját készítésű kép és saját írás olvasható a repülésről, hajózásról a vasutak világából, a közúti közlekedésről. Szó van a veteránozásról, veteránbörzékről. Egyes mozdonytípusokról, állomásokról. Téma lesz a vasútmodellezés. a kiállítások. S egyik fő elem, az utazás. Az ország kirándulóhelyei, látványosságai. A fesztiválok és azok benyomásai. S minden, amivel jártunkban keltünkben az utakon és azok környezetében találkozunk.

Mozaikvilág

Mozaikvilág

Függőségem története kívánkozik ki belőlem .... Részletekkel, gondolatokkal, érzésekkel, tapasztalatokkal és persze sok-sok képpel. Alkotásaim képeit, történeteit, a saját mozaik-csempe-fuga hétköznapjaim színvilágát örökíteném itt meg, nap mint nap - remélem nem csak saját örömömre!

OtthonKommandó

OtthonKommandó

Blogom a praktikus, gyakorlati tanácsok mellett számtalan ötletet, inspirációt ad. Igyekszem olyan lakberendezési ötleteket összeválogatni, amelyek otthon is kivitelezhetőek, minimális költségből, kis idő ráfordításával, mégis nagyon látványos. Többször ajánlok beszerzési helyeket, hol mi található (nem reklám!!!). Egyszóval igyekszem a lakberendezés minden szegletéről írni és ötleteket adni, hogy hogyan dobható fel egyszerűen a lakás.

Otthonszépítő háziasszonyok blogja

Otthonszépítő háziasszonyok blogja

Az utóbbi pár évben egyre nagyobb hangsúlyt kap az otthonunk díszítése. Figyeljük a trendeket, egyre ügyesebbek vagyunk és elsajátítunk többféle technikát. Mi hölgyek így vagyunk bekódolva, igényeljük a szépet. Díszpárnát varrunk, gyertyát öntünk, díszdobozokat készítünk, gyöngyöt fűzünk és szépítjük otthonunk. Viszont, van még egy fontos kellék, ami sok-sok éve megtalálható a környezetünkben. És ez a virág. Ápolgatjuk a kertünkben, gondozgatjuk a lakásban, de csak kevesen gondolnak másképp a virágra. Végig kíséri életünk minden szakaszát, de miért ne lehetne jelen a mindennapokban? De mégis hogyan? Tudom, hogy ez sok háziasszony gondolatában megfordul. A megoldás pedig nagyon egyszerű. Készítsünk kreatívan mi magunk virágból otthonszépítő díszeket. Téged is régóta foglalkoztat a gondolat, de nem tudtad hogyan fogj hozzá? Ez nem kérdés többé. Az otthonszépítő háziasszonyok 12 napos, ingyenes mini tanfolyam 2 alaptechnikájával megteszed az első lépéseket a Legszebb virágos Otthon háziasszonyához.

Tutioldalak Blog

Tutioldalak Blog

Oldalunkon több témában (Egészség, Háziállat, Otthon, Gasztronómia, Nyaralás, Szolgáltatás, Szórakozás, Gyermek, stb.) kínálunk cikkeket és ezzel együtt weboldalakat a blog olvasói számára. Továbbá lehetőséget biztosítunk akár egyedi cikkekkel történő megjelenésre is azok számára akik szeretnének valamilyen témában írásukkal kikerülni blogunkba. Ha úgy gondolod, hogy a témáinkba vágó érdekes és/vagy hasznos leírással tudsz szolgálni bátran keress meg minket. Örömmel vesszük jelentkezésedet. Tutioldalak csapata

Varga Mónika természetjáró

Varga Mónika természetjáró

Madármegfigyelés - hogy észrevedd milyen sokszínű a madárvilág. Ha szereted a természetet, szívesen olvasol természetről, állatokról, megfigyelésekről akkor ez a blog biztos tetszeni fog! El szeretném érni, hogy minnél többen menjenek ki a természetbe, nyitott szemmel járjanak, és környezettudatos életet folytassanak, és főleg jól érezzék magukat azok, akik elvágynak a négy fal közül. A blog természetjárás, madármegfigyelés és ezekkel kapcsolatos programok ismertetéséről szól, saját szemszögből megfelelő szakmaisággal fogalmazva.

Vezsuzsi gyöngyei

Vezsuzsi gyöngyei

Gyöngyékszereket készítek magam és mások örömére. Nem fûzök minta után, csak a saját agymenéseimet. Szeretek egy technikában elmélyülni, kivesézni, aztán dobni egy idôre. Az, hogy taníthatom is, nagy öröm nekem! Minden tárgyam valódi marha, illetve sertésbôrbôl készül.

Tuti menü