Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fotó blog képes leírás - Blog.tlap.hu
részletek »

Fotó blog - Blog.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: blog.tlap.hu » Fotó blog
Keresés
Találatok száma - 7 db
Kihasználatlanul

Kihasználatlanul

Sokfelé járok, kirándulok, sétálok,és sűrűn beleütközöm ,-hosszú évek óta üresen, bezárt, valamikor híres, forgalmas, sikeres építmények,-manapság szinte,- romhalmazába. Elszorul a szívem, ha ezeket látom, némelyikben még én is kávéztam, vagy filmet néztem.. Nem értem az okát, miért kell parlagon heverni, kihasználatlanul állniuk ezeknek a jobb időknek is megélt építményeknek.

Mobilképblog

Mobilképblog

Mobilképblog, mint a nevéből kiderül egy képblog. Mindennapi életem során lefotózok mindent, amiben fantáziát látok és lehetpségem adódik rá. Legyen az vicces, bosszantó, elszomorító vagy csak érdekes. Akár a napi rutin során akár túrázások alkalmával. A képek főleg Budapesen készültek és a nyugati határszélen, de természetesen mindenhol igyekszem fotózni vagy fotóztatni amerre járok.

Mucsi Zoltán fotós blog

Mucsi Zoltán fotós blog

Fénykép orientált fotós blog. Üdvözlöm! Érezze jól magát a blog olvasásakor és a képek nézegetésekor. A blogban főként kedvtelésből készült fotóim láthatók, rövid leírással. Minden bejegyzésben megosztok egy-egy képalkotással kapcsolatos szempontot a hogyanokkal és miértekkel együtt. A bejegyzések alkalomszerűek, de törekszem havonta legalább 4 új bejegyzést létrehozni, ami önnek jó szórakozás és tanulhat is belőle valamit a fotózásról. Köszönöm, ha megosztja ismerőseivel a posztokat és köszönöm a figyelmét!

Photocharge Blog

Photocharge Blog

Ez az oldal azért jött létre, hogy elkalauzoljon egészen az alapoktól addig, hogy egy értékelhető jövedelem forrássá nője ki magát egyszerű hobbiból. A fotózási ismeretek alapjaitól egészen a friss híreken át a stockfotózáshoz és az ezzel való pénzkereséshez is eljutok. Emellett a saját utamról, művészetről, kirándulásokról írok, hogy hogyan lehet ezt beilleszteni a fotós karrierbe. Szó lesz látásmódról, kompozícióról, alkotói válságról és még sok hasonló témáról. A blog magyar nyelvű kizárólag.

Szúdy Péter Galéria

Szúdy Péter Galéria

Üdvözlöm Szúdy Péter fényképész galériájában! Portré, riport, divat és gasztró és étel fotózás a leggyakoribb megbízásaim. Egy esküvő mind a négyet magába foglalja, ezért is vállalom örömmel házasságkötések megörökítését. Üzleti vállalkozások, honlapok komplett képanyagát szintén biztosítom önnek. Konzultáció, időpont és ajánlatkérés ügyében keressen bizalommal. Esküvői fotó szolgáltatás az ország egész területén vállalok. Tetszőlegesen variálható vagy kialakítható csomagok, fair díjszabás, a fotográfiai rendelkezésre állás a házasságkötés jellegéhez, hosszához igazítható. Jegyes előfotózás (e-session) tetszőleges helyszínen és időben, kinti vagy benti fénykép sorozatok készítésével egyaránt választható. Házasságkötés napján előkészületek, kikérő, templomi, polgári szertartás, vacsora, lakodalom megörökítésére folyamatos és megbízható jelenlétet biztosítok. Igény esetén a menyegző napján mobil stúdió eszközök is rendelkezésre állhatnak klasszikus műtermi portrékhoz. A felvételek kis és nagy felbontásban, színes fényképpel díszített dvd formájában kerülnek átadásra. A honlapon jelszóval védett galéria biztonságos böngészést vagy letöltést nyújt a távol élő rokonok részére is.

Varga Csaba esküvő fotós blogja

Varga Csaba esküvő fotós blogja

Varga Csaba díjnyertes nemzetközi esküvőfotós blogja. Hírek, érdekességek az esküvő fotózás világából. Aktualitások: ahol a legfrissebb híreket tudhatod meg rólunk. Műhelytitkok: fotózással kapcsolatos szakmai írások. Színkavalkád: érdekességek a fotózás témakörében. Sztorik: A legérdekesebb fotózásaink. Világjáró: utazásaink, nemzetközi esküvőfotózás.

Völgyi Attila fotóriporter blogja

Völgyi Attila fotóriporter blogja

Völgyi Attila fotóriporter gondolatai fotózásról, szakmáról, képekről, és a világról. A sajtóban dolgozva látom, hogyan működnek (vagy épp nem működnek) dolgok, és ezeknek a dolgoknak próbálok hangot adni kötetlen formában.

Tuti menü